Menu

Webdesign

More
Επικοινωνία: 210-9345586
Greek English   
  

Webdesign

Σχεδίαση Ιστοσελίδων (Web Design)

Γενικά

Υψηλή αισθητική, ευχρηστία και λειτουργικότητα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των Ιστοσελίδων που δημιουργούμε για εσάς.
Το τμήμα ανάπτυξης της εταιρείας μας διαθέτει εξειδικευμένους web designers, με πολύχρονη πείρα πάνω στο αντικείμενο, εξασφαλίζοντας ένα αποτέλεσμα ποιοτικό και αξιόλογο.
Οι γραφίστες μας σας προτείνουν τους βέλτιστους συνδυασμούς χρωμάτων και σας συμβουλεύσουν για την ιδανικότερη διάρθρωση της ιστοσελίδας σας, ώστε ο δικτυακός σας τόπος να αποπνέει κύρος και υπεροχή.
Για ακόμα εντυπωσιακότερη παρουσίαση, μπορούμε να ενσωματώσουμε εντυπωσιακές εναλλαγές εικόνων με τη χρήση javascript, κάνοντας την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.
Η αισθητική προσέγγιση του δικτυακού σας τόπου διαμορφώνεται από τις δικές σας επιλογές σε συνεργασία με το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας.
Στην αρχή του έργου σχεδιάζονται τρεις εναλλακτικές εικαστικές προτάσεις για την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, οι οποίες θα σας παραδοθούν προς αξιολόγηση. Αφού καταγράψουμε τις παρατηρήσεις και τις προτιμήσεις σας για τα επιμέρους χαρακτηριστικά των δειγμάτων, θα γίνει και ο τελικός σχεδιασμός του βασικού δείγματος.
Η πολιτική της εταιρείας μας είναι ανοιχτή στις ξεχωριστές προτιμήσεις και επιθυμίες των πελατών, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες και το image της επιχείρησής τους.


Τύποι ιστοσελίδων
Η Εταιρεία μας, κατά κύριο λόγο, δημιουργεί 3 διαφορετικούς τύπους ιστοσελίδων με ανάλογο κόστος για κάθε ένα τύπο.
Η επιλογή του «Τύπου» της ιστοσελίδας, εξαρτάται:
> από τις ανάγκες και το αντικείμενο δραστηριότητας του πελάτη,
> το τύπο του περιεχομένου που επιθυμεί να δημοσιεύει,
> των μεθόδων αναζήτησης του περιεχομένου και των στοιχείων της και από το
> αν ενσωματώνει ιδιαίτερες εφαρμογές (applications) που τις προσδίδουν επι πλέον λειτουργικότητα και προσφέρουν εξυπηρέτηση στους επισκέπτες της


1ος Τύπος
Σχεδίαση στατικών ιστοσελίδων

Η κατασκευή στατικών ιστοσελίδων αποτελεί την ιδανικότερη λύση για όσους επιθυμούν με το ελάχιστο δυνατό κόστος να αποκτήσουν τη δική τους καλαίσθητη ιστοσελίδα και να προβληθούν στο internet.
Οι στατικές ιστοσελίδες:
>δεν χρησιμοποιούν κάποιο σύστημα βάσης δεδομένων για την αποθήκευση του περιεχομένου τους, και
>δεν περιλαμβάνουν την εφαρμογή Διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που έχει αναπτύξει η Εταιρεία μας, έτσι ώστε ο διαχειριστής της να μπορεί να αλλάζει από μόνος του το περιεχόμενο των προκαθορισμένων σελίδων της ιστοσελίδας.
Τι είναι η στατική ιστοσελίδα;
Στατική είναι εκείνη η ιστοσελίδα που το περιεχόμενό της δεν αντλείται από κάποια βάση δεδομένων, αλλά είναι προκαθορισμένο. Το κόστος κατασκευής μιας στατικής ιστοσελίδας είναι αισθητά πιο μικρό, αλλά το κόστος ενημέρωσης ή αλλαγής των περιεχομένων πιο αυξημένο και οι δυνατότητες πολύ περιορισμένες.


2ος Τύπος
Σχεδίαση ιστοσελίδων με εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου

Η κατασκευή ιστοσελίδων με εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου αποτελεί την ιδανικότερη λύση για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ανεξαρτησία στην διαχείριση και ανανέωση του multimedia περιεχομένου της
Η ιστοσελίδα: με εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου χρησιμοποιούν κάποιο σύστημα βάσης δεδομένων για την αποθήκευση του multimedia περιεχομένου του, και περιλαμβάνουν την εφαρμογή Διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που έχει αναπτύξει η Εταιρεία μας, έτσι ώστε ο διαχειριστής της, να μπορεί να αλλάζει από μόνος του το περιεχόμενο των διαφόρων προκαθορισμένων σελίδων της ιστοσελίδας.
Βασικό κριτήριο, για κατασκευή ιστοσελίδας με εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου, είναι η συχνότητα ανανέωσης των περιεχομένων της.


3ος Τύπος
Σχεδίαση δυναμικών ιστοσελίδων

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός σε συνδυασμό με πολύπλοκες βάσεις δεδομένων (Business
Directories, Real Estate Websites, Tourist Guide Sites, Αγγελίες, product catalogs) και Μηχανές αναζήτησης δεδομένων και
περιεχομένου (Search Engine) δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα καταχώρησης και διαχείρισης εγγραφών, ανανέωσης του υλικού και του περιεχομένου του σε όλες τις ενότητες και τις σελίδες της ιστοσελίδας του.
Η εισαγωγή των νέων εγγραφών ή οποιαδήποτε άλλη εργασία μπορεί να εξελιχθεί από οπουδήποτε άμεσα, σίγουρα και με ασφάλεια χωρίς ο διαχειριστής να έχει γνώσεις προγραμματισμού.
Η προσθήκη νέου υλικού και περιεχομένου, κάποιες αλλαγές που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν, η ενσωμάτωση των Social media σε όλη την έκταση της ιστοσελίδας και μελλοντικές διαφοροποιήσεις στον τρόπο διάταξης του περιεχομένου, γίνονται πολύ πιο εύκολα και αν η ιστοσελίδα σας είναι δυναμική. Έτσι, κάτι που είναι φαινομενικά πιο ακριβό, μπορεί τελικά να αποτελεί την πλέον συμφέρουσα λύση για τις ιδιαίτερες ανάγκες ενός πελάτη.


Προσφερόμενες υπηρεσίες

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα...

Με άψογη αισθητική
Η εταιρεία μας θα επιμεληθεί την αισθητική παρουσίαση του ιστοχώρου σας ώστε αυτή να διακρίνεται από επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Προσαρμόζεται ευέλικτα, σε κάθε αλλαγή ή πρόταση που θα μας υποδείξετε, ώστε το τελικό προϊόν να καλύπτει τις παρούσες αλλά και μελλοντικές ανάγκες.

Με εύκολη εκμάθηση
Με την εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου, Η διαχείριση του δικτυακού τόπου σας γίνεται μέσα από έναν απλό browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, κ.λπ.) με σύνδεση στο Internet. Οι μόνες γνώσεις που απαιτούνται είναι οι βασικές γνώσεις στα Windows και σε HTML Editor (εφάμιλλος του MS- Word). Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την εκπαίδευση των στελεχών σας, ώστε να ανανεώνουν και να συντηρούν το υλικό που αυτή θα παρουσιάζει, χωρίς περιττά κόστη ή χρεώσεις συντήρησης.

Με ασφάλεια και συνεχή παρουσία
Η ιστοσελίδα σας, μπορεί να φιλοξενηθεί στους server της εταιρείας μας, ασφαλισμένη από κακόβουλες επιθέσεις (hackers) και ιούς. Επιπλέον σας εγγυόμαστε πλήρη και διαρκή διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο, ώστε να είναι προσβάσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο.

Με ευελιξία και επεκτασιμότητα
Ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, μπορεί να σας προσφέρει εξειδικευμένες εφαρμογές και λύσεις, φτιαγμένες για εσάς και τις ανάγκες σας.
SEO
Φιλοξενία (Hosting)
Κατοχύρωση Domain name

Τελευταία Έργα

Επικοινωνία

Copyright 2013 by Fortunet Hellas - Powered by Fortunet Hellas Inc. | e-agents technology